Dare MR1s Ultegra DI2

The Dare MR1S 11 speed DI2 electronic carbon fibre comes with Shimano Ultegra R8000 Cassette 50 x 34 - 11-28.  

Description

Verkrijgbaar in de maten: 51,54,56 & 58
Deze Dare Ultegra DI2 racefietsen met schijf (model 2018 met velgrem. Model 2019/2020 met schijfrem.) hebben zeer goede feedback en betere wielen en uitrusting dan Cannondale. We raden zeker aan om de Dare fietsen te boeken. De Dare MR1S 11 speed DI2 elektronische koolstofvezel wordt geleverd met Shimano Ultegra R8000 Cassette 50 x 34 – 11-28. Banden Vittoria Rubino 25 of Continental Grand Prix 25 wielset DT Swizz PR 1800. Hoewel Dare misschien als de nieuweling op de markt verschijnt, is het belangrijk om te begrijpen dat het bedrijf aanzienlijk meer ervaring heeft dan de meeste, in feite is de oprichter betrokken geweest bij stilletjes fietsen produceren voor enkele van de bekendste merken die er zijn voor een zeer lange tijd.
De huurfiets wordt geleverd inclusief: pomp, fietscomputer, zadeltas met 1 binnenband/bandenlichters en 2 bidonhouders.

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations