CANYON Endurace CF SL 8 2022

Verkrijgbaar in alle maten Een endurance racefiets van koolstofvezel met schijfremmen, gebouwd voor de langste ritten. Deze setup zorgt voor de perfecte balans tussen snelheid en comfort met een complete..

Description

Verkrijgbaar in alle maten

Een endurance racefiets van koolstofvezel met schijfremmen, gebouwd voor de langste ritten. Deze setup zorgt voor de perfecte balans tussen snelheid en comfort met een complete Shimano Ultegra groepset, 4iiii vermogensmeter, lichtgewicht DT Swiss Endurance LN22 wielen en CANYON bekroonde VCLS 2.0 bladveer zadelpen.

Frame
Canyon Endurace CF SL Schijf
Materiaal: Carbon (CF)

Vork

Canyon FK0098 CF-schijf
Materiaal: Carbon
Stuurbuis: 1 1/4”
As afmetingen: 12 x 100 mm
Remmontage: vlakke montage

Achter derailleur

Shimano Ultegra R8000 SGS
11-speed, lange kooi, max. cassette maat: 34T, Shadow Shifting technologie. Gewicht: 207g

Voorderailleur

Shimano Ultegra R8000
Voorderailleur voor 2×11 schakelsystemen.
Montage: hardsolderen.
Gem. gewicht: 92 gram.

Schakel-/remhendel

Shimano Ultegra R8020 2s
Linker schakel-/remhendel met verbeterde ergonomie voor nauwkeurig schakelen en remmen onder alle omstandigheden. Met groter bereik instelbereik.
Rechter schakel-/remhendel met verbeterde ergonomie voor nauwkeurig schakelen en remmen onder alle omstandigheden. Met groter bereik instelbereik.

Remmen

Shimano MT800
Lichte, hoogwaardige centerlock remschijf. Met Ice Freeza-technologie voor superieur warmtebeheer, consistente remprestaties en een langere levensduur van de remblokken. Gewicht: 133 gram.

Crankstel

4iiii Precision Ultegra R8000 vermogensmeter
Aantal kettingbladen: 2
50/34T

Cassette

Shimano Ultegra HG800 11-34 11s
Hoogwaardige cassette.

Wielset

DT Swiss Endurance LN
Rotorbevestiging: Center Lock
Banden: Continental GP5000s TR, 30mm

Gewicht

8,06 kg

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations